NOVINKA - Prodej krásného cenově dostupného pozemku 720 m2 - Vysoká Pec u Bohutína

Evidenční číslo: 3
Adresa: Vysoká Pec, Bohutín, Příbram
Cena: 2 160 000Kč
2 160 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Pokud toužíte po klidném bydlení nedaleko Příbrami a v podhůří Brd, neměli byste minout mou exkluzivní nabídku.

K nabídce vám představuji atraktivní pozemek o výměře 720 m2, situovaný v idylickém prostředí obce Bohutín, konkrétně v části Vysoká Pec. Toto místo kouzelně kombinuje klidné a malebné okolí s rychlou dostupností všech základních služeb. Přírodní lákadlo představuje blízkost Brdských lesů, jež doslova zvou k procházkám.

Již nyní je na pozemku zajištěna elektřina a projektuje se připojení k obecní vodovodní síti. Ačkoliv obec zatím nedisponuje kanalizací, nezůstanete bez řešení - dočasně je v plánu využití vlastní ČOV (čistírna odpadních vod). Však zprávy z obce hovoří o plánovaném zahájení výstavby kanalizace koncem roku 2023, což by mělo umožnit snadné připojení.

Bohutín je obec plná historie a tradice, nacházející se pouhých 6 km jihozápadně od Příbrami. Zahrnuje čtyři části: Bohutín, Havírna, Tisová a Vysoká Pec. Významnou roli v historii hrál hornický průmysl. Tato obec je také domovem pro řadu kulturních a společenských událostí. Jako středový bod obce dominuje farní kostel sv. Máří Magdalény, který je dnes znovu postavený v jeho původním, pseudogotickém stylu.

Pokud se chcete na tento pozemek podívat vlastníma očima, neváhejte mě kontaktovat. Jsem tu pro vás, abych vám zprostředkoval vše od osobní prohlídky až po zajištění financování.

Těším se na spolupráci! Tomáš Černohorský.

Základní info

Adresa: Vysoká Pec, Bohutín, Příbram
Cena obsahuje s provizí RK

Máte otázku?

Ing. Tomáš Černohorský

+420 773433333

Kde inzerujeme?