Evidenční číslo: 10
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Hatě, Příbram III, Příbram
Cena: 1 900 000Kč
1 900 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem malebné chaty v klidné lokalitě Příbram - Sázky - Hatě. Celková výměra pozemku činí 408 m2, na kterém se nachází chata s užitnou plochou 22 m2. Tento pozemek je doplněn dřevěnou kůlnou, která slouží jako praktický sklad a obsahuje toaletu napojenou na jímku.

Interiér chaty: V interiéru chaty najdete útulnou kuchyni, ideální pro přípravu rodinných pokrmů a společné stolování. Součástí chaty je také televizní koutek s pohodlným gaučem a klidným posezením, které poskytuje příjemné prostředí pro odpočinek a sledování oblíbených pořadů. Nad tímto obytným prostorem se nachází spací patro, které nabízí útulné a klidné místo pro noční odpočinek.

Vnější vybavení pro rekreaci: Před chatou je umístěno pohodlné sezení, kde si můžete vychutnávat klidné chvíle obklopeni přírodou. Pro milovníky grilování je k dispozici venkovní gril, ideální pro letní barbecue. Pozemek dále nabízí ohniště pro večerní posezení pod hvězdami a vlastní beachvolejbalové hřiště pro sportovní vyžití. Pro další úroveň relaxace můžete využít venkovní nafukovací vířivku, která je perfektní pro odpočinek po dni plném aktivit.

Ideální místo pro odpočinek a rekreaci: Tato nemovitost je perfektní volbou pro ty, kteří hledají místo pro víkendové úniky nebo dlouhodobější pobyt v klidu a pohodě. Nabízí jedinečnou příležitost pro relaxaci, odpočinek a nabíjení baterií v srdci přírody, s bohatými možnostmi pro aktivní i pasivní rekreaci.

Nenechte si ujít šanci vlastnit tento kouzelný úkryt, který kombinuje pohodlí a praktičnost s nádherným přírodním prostředím a rozmanitými možnostmi pro aktivní rekreaci. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Zkušený realitní makléř Tomáš Černohorský je připraven se vám věnovat během osobní prohlídky, zodpovědět vaše dotazy, zprostředkovat financování a zajistit bezchybný servis, pokud se rozhodnete tento pozemek koupit.

Budu se těšit na osobní setkání!
Tomáš Černohorský







Základní info

Umístění: Okraj obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Dřevostavba
Adresa: Hatě, Příbram III, Příbram
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 14m2
Plocha zahrady: 408m2
Plocha terasy: 6m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 1
Počet pokojů: 1
Počet NP: 1
Typ objektu: 1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Terasa, Zahrada

Inženýrské sítě

230V, Voda, pitná, Studna, Voda, užitková

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD

Charakter okolí objektu

Rekreační,Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Studna

Přístupová cesta:

Štěrk, Zpevněná, Asfaltová

Elektro:

230V

Máte otázku?

Ing. Tomáš Černohorský

+420 773433333

Kde inzerujeme?