Bydlení v krásném údolí Berounky na kraji CHKO Křivoklátsko

Evidenční číslo: 0121
Typ: Řadový
Adresa: K Lesíku, Hýskov, Beroun
Cena: 5 800 000Kč
5 800 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Dobrý den,
již Vás nebaví městský shon a přemýšlíte o stěhování do přírody? Zbystřete! Máme pro Vás novinku v krásném údolí Berounky s výbornou dostupností do Prahy. Dům se nachází kousek od řeky s Veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí. Dostupnost do Prahy autem je 20 minut a pokud byste radši vlakem, za pět minut jste na vlakové zastávce

Bydlení za cenu malého pražského bytu na okraji Křivoklátska určitě stojí za Vaši pozornost!

Pro více informací se podívejte na www.dumuberounky.cz

Hýskov je obec ve Středočeském kraji, 4 km severozápadně od Berouna. Leží v údolí řeky Berounky, na jejím levém břehu, uprostřed lesnaté krajiny. Obec má rozlohu 640 ha, asi 800 domů a zhruba 2100 obyvatel.

Díky své poloze v údolí Berounky, uprostřed lesnaté krajiny, je obec a její okolí vyhledávanou oblastí pro turistiku a rekreaci, zejména jako východiště do CHKO Křivoklátsko.

Výlet do obce lze spojit s návštěvou nedalekých hradů Karlštejn, Křivoklát nebo Koněpruských jeskyní. V létě se můžete vykoupat na místní pláži či se projet po místní cyklostezce Po stopách králů.

Nejprve trochu čísel:
Rovinatý pozemek o celkové rozloze 410 m2, zastavěná plocha 80 m2, užitná plocha 104 m2, samostatná zděná garáž, kolna a dílna na pozemku. Dům je podsklepen. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva, do domu je zaveden obecní vodovod, kanalizace a plyn.

V přízemí se nachází veranda, koupelna se sociálním zařízením a komora. Chodbou projdete do prostorné kuchyně ke ktreré přiléhá obývací pokoj. V prvním patře se nachází ložnice se zavedenou vodou a půdní prostor vhodný k vytvoření druhé ložnice. Pro více informací o domu si prohlédněte virtuální prohlídku níže!

Díky své poloze v údolí Berounky, uprostřed lesnaté krajiny je obec a její okolí vyhledávanou oblastí pro turistiku a rekreaci. Výlet do obce lze spojit s návštěvou nedalekých hradů Karlštejn a Křivoklát, nebo Koněpruských jeskyní.

Přemostění břehů řeky Berounky.

Občané Hýskova prakticky od prvopočátků shlíželi na druhý břeh Berounky, který nebylo možné překonat jinak než objížďkou přes okolní obce. Několik let vedení obce pracovalo na projektu cyklostezky s přemostěním, které se podařilo pomocí získané dotace zrealizovat. Nyní má Hýskov lávku, která spojuje břehy řeky a zároveň i cyklostezku, která vede z Nižbora až do Berouna.
Zkušený realitní makléř Tomáš Černohorský je připraven se vám věnovat během osobní prohlídky, zodpovědět vaše dotazy, zprostředkovat financování a zajistit bezchybný servis, pokud se rozhodnete tuto nemovitost koupit.

Budu se těšit na osobní setkání!
Tomáš Černohorský

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: Řadový
Konstrukce: Cihlová
Adresa: K Lesíku, Hýskov, Beroun
Cena obsahuje bez právního servisu, s provizí RK, s poplatky

Plochy

Plocha zastavená: 62m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem

Další údaje

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Máte otázku?

Ing. Tomáš Černohorský

+420 773433333

Kde inzerujeme?