Evidenční číslo: 2
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Kamýk nad Vltavou, Příbram
Cena: 2 290 000Kč
2 290 000Kč

Prodáno/pronajmuto

int(5) int(3)

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Dobrý den,

nabízíme k prodeji malebnou chatu situovanou na svahu nad řekou Vltavou v atraktivní lokalitě Kamyka nad Vltavou. Tato nemovitost je ideální pro ty, kdo hledají klid a relaxaci v blízkosti vody, přitom však chtějí mít vše potřebné na dosah.

Chata se rozkládá na pozemku o výměře 441 m s vlastní zastavěnou plochou 52 m nabízí dostatek prostoru pro rodinné trávení volného času. Tato základna pro vaše letní dobrodružství je zbudována z kvalitního zdiva a její dispozice zahrnuje verandu, předsíň, obývací pokoj, kuchyň a ložnici.

Na boku chaty naleznete toaletu, kterou lze přebudovat na kompletní koupelnu. Pod verandou je k dispozici praktický sklep pro uskladnění věcí.

Celý pozemek je obklopen zelení a vedle chalupy je hluboký les pro procházky s rodinnou. Na pozemku je kůlna k uskladnění mobiliáře. V chatě je kompletní elektroinstalace, na pozemku se nachází vrtaná studna a jímka. Venkovní kulatý bazén dodává chatě luxusní prvek a umožňuje vychutnat si chvíle osvěžení během horkých letních dnů. Bazén je doplněn o sprchu pro rychlé opláchnutí.

Chata je celý den prosluněná, což umožňuje vychutnávat si teplé paprsky slunce při ranní kávě na verandě nebo při odpoledním relaxu u bazénu.

Tato chata nabízí jedinečnou příležitost pro všechny, kdo hledají útočiště v náruči přírody s bezprostřední blízkostí řeky Vltavy. Nechejte se okouzlit atmosférou tohoto místa a přijďte se na tuto chatu podívat osobně.

Kamýk nad Vltavou je malebné městečko situované v okrese Příbram ve Středočeském kraji, přímo na břehu řeky Vltavy. Tato lokalita je výjimečná díky svému malebnému okolí, které kombinuje kouzlo vodních ploch a krásy české přírody.

Kamýk nad Vltavou je známý svým historickým jádrem a řadou kulturních památek, mezi něž patří například Kamýcký zámek, kostel svatého Jana Křtitele, Kamýcký most nebo vodní elektrárna Kamýk. Nedaleko se také nachází Kamýk nad Vltavou - vodní nádrž, která je oblíbeným místem pro vodní sporty a rybaření.

V obci je k dispozici základní občanská vybavenost v podobě obchodů, restaurací, školy, školky a zdravotnického zařízení. Město je také dobře dostupné, a to jak autem, tak veřejnou dopravou - autobusem nebo vlakem.

Kamýk nad Vltavou je ideálním místem pro všechny, kdo hledají klid a harmonii v náruči přírody, ale zároveň chtějí mít snadný přístup k moderním službám a zařízením. Díky své poloze a krásnému okolí je toto místo častým cílem turistů, kteří zde hledají odpočinek a relaxaci.

Pro více informací nás prosím kontaktujte.

Zkušený realitní makléř Tomáš Černohorský je připraven se vám věnovat během osobní prohlídky, zodpovědět vaše dotazy, zprostředkovat financování a zajistit bezchybný servis pokud se rozhodnete tento byt koupit.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Kamýk nad Vltavou, Příbram
Cena obsahuje cena k jednání, včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 52m2
Plocha zahrady: 441m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 5
Počet koupelen: 1
Počet pokojů: 2
Typ objektu: 1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Bazén, Zahrada, Sklep, Parkování, Terasa, Zařízeno nábytkem

Inženýrské sítě

230V, Studna

Dopravní dostupnost

Dálnice, Autobus, MHD, Silnice, Vlak

Vybavenost v okolí

Supermarket, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Škola, Úřady, Školka

Charakter okolí objektu

Rekreační,Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Studna

Přístupová cesta:

Zpevněná, Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Trativod, Jímka

Typ vytápění objektu:

Lokální tuhá paliva

Elektro:

230V

Máte otázku?

Ing. Tomáš Černohorský

+420 773433333

Kde inzerujeme?