Prodej kompletně zasíťovaného pozemku pod lesem - Dubno - Příbram

Evidenční číslo: 4
Adresa: Dubno, Příbram
Cena: 2 620 000Kč
2 620 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Hledáte pozemek blízko Prahy s kompletním zázemím? Ukážeme vám místo snů! Představujeme pozemek v idylickém Dubně, jen 2 km od Příbrami a přímo u lesa. Ideální prostředí pro vaše nové bydlení!

Nabízený pozemek o rozloze 698 m2 je plně připraven pro výstavbu. Vybavený je všemi potřebnými sítěmi - obecní vodovod, elektřina, kanalizace i plyn. Co víc, pozemek disponuje vlastní vrtanou studnou hlubokou 30 metrů. Snažíme se nabídnout skutečně klidné a komfortní bydlení, proto je pozemek situován v poklidné části Dubna s přímým přístupem do lesa a je plně oplocen.

Obec Dubno se pyšní svou polohou pouze 3 km severovýchodně od Příbrami, na hlavní komunikaci I/18 vedoucí k Sedlčanům a pouhé 2 km od nájezdu na dálnici. Přestože má obec pouze 362 obyvatel, kombinuje výhody klidného venkovského života s dokonalou dostupností. Dubno je vybaveno moderními dětskými hřišti z let 2012 a 2013 a od roku 1972 je zde zavedena městská doprava do Příbrami. Hned za pozemkem se rozkládá nádherná příroda.

Původ jména Dubno odvozuje J. V. Bezděka (viz Jak vznikla jména osad na Příbramsku) od charakteru lesnaté krajiny (podobně jako Dubenec, Dubová hora atd.). Dodává, že r. 1298 se uvádí název Duben (r. 1379 patřila ves Duben ke hradu příbramskému), r. 1390 název Dubna a od r. 1555 Dubno. (Uvádí rovněž, že název Dubenec vznikl zdrobněním jména Dubno - osadu Dubenec vysadil právem německým Štěpán z Tetína, r. 1555 připadal Dubenec ke hradu Karlštejn.)

Realitní makléř Tomáš Černohorský je připraven vám pozemek předvést, odpovědět na všechny vaše dotazy, pomoci s financováním a zaručit bezproblémový průběh celého nákupu.

Na osobní setkání se opravdu těšíme! Tomáš Černohorský.

Základní info

Adresa: Dubno, Příbram
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Inženýrské sítě

230V, 400V, Voda, pitná, Kanalizace, Studna

Dopravní dostupnost

Silnice, MHD, Dálnice, Autobus

Vybavenost v okolí

Zdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket

Charakter okolí objektu

Obytná,Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Studna, Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Ing. Tomáš Černohorský

+420 773433333

Kde inzerujeme?