Evidenční číslo: 7
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Bukovany, Příbram
Cena: 4 900 000Kč
Poznámka k ceně: při rychlém jednání možná sleva
4 900 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nově nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 5+1, perlu v malebné obci Bukovany u Kozárovic. Tato nemovitost na klidném pozemku o rozloze 310 m s užitnou plochou 228 m je ideální volbou pro ty, kteří hledají harmonii s přírodou a zároveň pohodlný přístup k městskému životu.

Obec Bukovany, známá svým poklidným vesnickým charakterem a přírodními krásami, nabízí idylické prostředí pro klidný život. V těsné blízkosti se rozprostírá vodní nádrž Orlík, která je oblíbeným místem pro milovníky vodních sportů, rybolovu a relaxace.

S blížícím se dokončením nové dálnice z Prahy, která zkrátí cestu do hlavního města na pouhých 45 minut, se výrazně zvyšuje atraktivita této lokality. Dům je vybaven vlastní studnou a jímkou, což je praktické řešení vzhledem k absenci vodovodu a kanalizace v obci.

V přízemí tohoto domu najdete prostornou předsíň, která slouží zároveň jako kotelna a nabízí útulné místo pro posezení během chladnějších dnů. Dále se zde nachází kuchyně, pokoj, technická místnost s bojlerem a přímým průchodem do dílny, koupelna s toaletou a garáž s vlastním vchodem.

První patro domu tvoří ložnice spojená s obývacím pokojem, což vytváří prostorné a světlé prostředí pro rodinné chvíle. Z obývacího pokoje se dostanete na dvě terasy jedna je ideální pro odpočinek na slunci, zatímco druhá poskytuje skvělé místo pro večerní posezení a grilování. Ve druhém patře se nachází dětský pokoj se spacím podiem, poskytující dostatek prostoru pro hry a odpočinek.

Dům prošel rekonstrukcí, je moderně zařízen a připraven k okamžitému nastěhování. Díky topení na dřevěné pelety je zajištěno efektivní a ekonomické vytápění.

Představujeme vám možnost vlastnit tento krásný domov v srdci přírody s vynikajícím spojením do Prahy. Užijte si života v místě, kde se snoubí klid, pohodlí a moderní bydlení. Prohlídku si můžete objednat již dnes a osobně se přesvědčit o kouzlu tohoto místa.

Zkušený realitní makléř Tomáš Černohorský je připraven se vám věnovat během osobní prohlídky, zodpovědět vaše dotazy, zprostředkovat financování a zajistit bezchybný servis pokud se rozhodnete tento dům koupit.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Kamenná
Adresa: Bukovany, Příbram
Cena obsahuje cena k jednání, s poplatky, včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 165m2
Plocha zahrady: 310m2
Plocha terasy: 40m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 5
Počet koupelen: 1
Počet garáží: 1
Počet parkovacích míst: 1
Počet pokojů: 5
Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Vybavení objektu

Terasa, Garáž, Sklep, Zahrada, Zařízeno nábytkem, Parkování

Inženýrské sítě

230V, 400V, Studna

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, MHD, Silnice

Další údaje

Zdroj vody:

Studna

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Jímka

Typ vytápění objektu:

Lokální tuhá paliva

Máte otázku?

Ing. Tomáš Černohorský

+420 773433333

Kde inzerujeme?