Prodej krásného stavebního pozemku o výměře 1727 m2 - Tochovice u Příbrami

Evidenční číslo: 0113
Adresa: Tochovice, Příbram
Cena: 1 990 000Kč
1 990 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Hledáte finančně dostupný pozemek v blízkosti Příbrami? Tak už nemusíte hledat dál! Nabízíme k prodeji krásný rovinatý pozemek o výměře 1727m2, který se nachází a kraji obce Tochovice. Bydlení v krásné vsi s desetiminutovým dojezdem do Příbrami.

Obec Tochovice se nachází v okrese Příbram ve Středočeském kraji, asi 11 km jižně od Příbrami. Žije zde cca 700 obyvatel. Obec proslula jako centrum jezdeckého sportu s chovem koní. Obci vévodí zámeček s oborou, která se nachází na kraji Tochovic. Najdete zde veškerou občanskou vybavenost, včetně mateřské a základní školy, obchodů i restaurace. Milovníci přírody a turistiky zde najdou i krásná místa pro procházky po okolí. Dopravní dostupnost do města je možná jak vlakem tak i autobusem.

V současné době je zažádáno o připojení na elektrickou energii. Voda bude řešena vlastní studnou na pozemku. Kanalizační přípojka v současné době není možná, neboť obecní čistička odpadních vod má plnou kapacitu, ale již je v jednání projektová dokumentace na rozšíření kapacity. V současné době se bude situace řešit dočasnou domovní ČOV.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Zkušený realitní makléř Tomáš Černohorský je připraven se Vám věnovat během osobní prohlídky, zodpovědět vaše dotazy, zprostředkovat financování a zajistit bezchybný servis, pokud se rozhodnete pozemek koupit.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Adresa: Tochovice, Příbram
Cena obsahuje s provizí RK

Další údaje

Odpad, kanalizace:

ČOV pro celý objekt

Máte otázku?

Ing. Tomáš Černohorský

+420 773433333

Kde inzerujeme?