Prodej krásného zařízeného 2+1 - Stěžov u Příbrami

Evidenční číslo: 0120
Adresa: Milín, Příbram
Cena: 2 400 000Kč
2 400 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Dobrý den,

hledáte útulný byt, který by se stal vaším útočištěm na začátku nového životního období? Chcete obklopeni přírodou a přesto mít všechny vymoženosti města? Mám tu pro vás skvělou zprávu! Právě jsem našla byt, který vám bude jako dělaný. Tento krásný 2+1 má celkovou podlahovou plochu 61,1 m2 a nachází se na okraji obce, což mu dodává nádhernou atmosféru. Je ideální jako startovací byt pro mladou rodinu, která touží po klidu a pohodě. Už nemusíte hledat dál, náš byt je ten pravý pro vás!

Nabízím vám jedinečnou možnost vlastnit krásný a útulný byt 2+1, který prošel kompletní rekonstrukcí a je kompletně zařízený. Tento byt se nachází v 1. patře cihlového domu v obci Stěžov blízko Příbrami.

Má samostatnou ložnici a velký obývací pokoj propojený s kuchyní, která je ideální pro trávení času s rodinou nebo přáteli. Koupelna byla kompletně renovovaná a je vybavena ústředním topením a vodou s vlastními měřiči. Má světlé keramické obklady a prostorný sprchový kout s místem pro pračku se sušičkou. Byt je prodáván ve stavu po rekonstrukci s nově rozvedenými elektrickými vedeními a rozvody v rekonstruovaném jádře.

Jeho poloha na okraji obce je ideální pro mladou rodinu hledající klidné bydlení s krásnou přírodou v okolí. Navíc jsou provozní náklady velmi nízké, což ho činí atraktivní i jako investiční příležitost.

Občanská vybavenost je dostupná v blízké obci Milín. Pokud hledáte pohodlné bydlení pro vaši rodinu, určitě si prohlédněte virtuální prohlídku tohoto bytu. Může to být právě ono místo, které hledáte.

Pro více informací se podívejte na www.bytvestezove.cz

Historie:
 

Osada Stěžov ležící asi 7 km severovýchodně od Milína, na cestě z křižovatky u Buku směrem na Horní Hbity a Kamýk nad Vltavou.

Stěžov se v pramenech připomíná roku 1228 jako zboží kláštera sv. Jiří. Ve 14. století se stal služebním manstvím hradu Karlštejna. Roku 1341 stanovil král Jan Lucemburský, aby třetina statku po smrti paní Stanislavy patřila lénem Ubislavovi z Nerestec. Později se na Stěžově vystřídala celá řada majitelů. Zdislav z Cidliny Stěžov získal v roku 1480, roku 1540 se poprvé píše o zdejší tvrzi. Roku 1553 koupil statek Bedřich Bechyně z Lažan, později tvrz vlastnili Mitrovští z Nemyšle. 

Roku 1665 se Stěžov stal součástí dobříšského panství. Jak prameny uvádí, tvrz zde zanikla. Předpokládá se, že stála v areálu někdejšího dvora, v jihozápadní části osady. Dodnes tu mají některé velké hospodářské budovy raně barokní štíty. 

Od roku 1979 patří Stěžov k obci Milín. 

 Zkušený realitní makléř Tomáš Černohorský je připraven se vám věnovat během osobní prohlídky, zodpovědět vaše dotazy, zprostředkovat financování a zajistit bezchybný servis pokud se rozhodnete tento byt koupit.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Milín, Příbram
Cena obsahuje s provizí RK

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 2. podlaží
Počet NP: 1
Typ objektu: 1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem

Další údaje

Odpad, kanalizace:

Jímka, Septik

Máte otázku?

Ing. Tomáš Černohorský

+420 773433333

Kde inzerujeme?