Prodej nově rekonstruovaného 2+1 - ul. Nad Alejí - Praha - Petřiny

Evidenční číslo: 5
Typ: V bloku
Adresa: Nad alejí, Praha 6, Břevnov, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena: 6 200 000Kč
6 200 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti


Nabízíme k prodeji družstevní byt 2+1 o výměře 53 m2, situovaný v oblíbené lokalitě Prahy, Petřiny, v ulici Nad Alejí. Byt se nachází ve druhém patře zatepleného bytového domu.

Interiér bytu se skládá ze vstupní chodby, dvou samostatných pokojů, kuchyně, koupelny s vanou a toaletou. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, včetně instalace plastových oken, nových omítek, zděného jádra, interiérových dveří, elektroinstalace v mědi s novými vypínači, nového rozvaděče a radiátorů KORADO. Kuchyň byla zrekonstruována na míru včetně obkladu, sklokeramického sporáku a digestoře. V chodbě byly vestavěny nové úložné skříně s botníkem a zrcadlem. Na podlahách jsou nové PVC podlahy. Byl zaveden internet a televize, připravené připojení na pračku a sušičku. V koupelně a odděleném WC byly provedeny rekonstrukce obkladů, dlažby a sanitárního zařízení. K bytu dále náleží sklepní kóje.

Díky své dispozici a velikosti nabízí byt komfortní a útulné bydlení.

Kouzlo tohoto bytu spočívá i v nízkých provozních nákladech, které Vám zajistí ekonomicky výhodné bydlení. A co by to bylo za bydlení bez skvělé občanské vybavenosti? V těsné blízkosti naleznete obchodní centrum s širokým spektrem obchodů a služeb, včetně supermarketu, lékárny, banky či pošty. Milovníci kulinářských zážitků si přijdou na své v množství kaváren, restaurací a dalších gastronomických zařízení v okolí.

V okolí se nachází také veřejná doprava, zastávka metra Petřiny (linka A) je vzdálena pouhých pár minut chůze. Tato poloha nabízí rychlé spojení do centra města. V blízkosti bytu je také několik zastávek autobusů a tramvají.

Pro rodiny s dětmi je zde dobrá dostupnost škol a školek. V okolí se nachází několik parků a zelených ploch, jako je Obora Hvězda, Břevnovský klášter, park Ladronka a Divoká Šárka. Tyto prostory jsou ideální pro relaxaci, sport či procházky s dětmi a domácími mazlíčky. Navíc se v blízkosti nachází dvě koupaliště - Džbán a Libocký rybník, které přináší další možnosti pro volnočasové aktivity.

Tento byt je ideální volbou pro mladé rodiny, páry či jednotlivce, kteří hledají komfortní bydlení v oblíbené části Prahy s vynikající občanskou vybaveností a rychlým spojením do centra města.

Kromě skvělého bydlení v oblíbené části Prahy chceme našim klientům nabídnout co největší komfort, a proto jsme připraveni Vám pomoci i s financováním při koupi tohoto bytu. Naše spolupráce s renomovanými finančními institucemi nám umožňuje zajistit pro Vás nejvhodnější hypoteční úvěr s atraktivními úrokovými sazbami a flexibilními podmínkami splácení. Náš zkušený tým Vám rád poskytne odbornou pomoc a poradenství při vyřizování hypotéky, aby celý proces proběhl hladce a bez zbytečných komplikací. S námi můžete být jisti, že koupi Vašeho nového domova zvládnete snadno a s jistotou.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: V bloku
Konstrukce: Panelová
Adresa: Nad alejí, Praha 6, Břevnov, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha sklepa: 2m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 3
Počet koupelen: 1
Počet pokojů: 2
Patro, podlaží: 2. podlaží
Počet NP: 3
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem, Sklep, Bytové jádro zděné

Inženýrské sítě

TV kabel, Plyn, Kanalizace, Telefon, Internet, 230V, Voda, pitná

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny, Studentské bydlení, Bydlení pro zaměstnance

Dopravní dostupnost

MHD, Metro, Silnice, Tramvaj, Autobus

Vybavenost v okolí

Školka, Supermarket, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Úřady, Zdravotnická zařízení

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná,Obytná,Rekreační

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Telefon, Satelit, Kabelové rozvody, Kabelová televize, Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední dálkové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Ing. Tomáš Černohorský

+420 773433333

Kde inzerujeme?