Prodej stavebního pozemku o výměře 1504 m2 - Háje u Příbrami

Evidenční číslo: 8
Adresa: Háje, Příbram
Cena: 4 200 000Kč
4 200 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme vám jedinečnou příležitost ke koupi pozemku v malebné obci Háje u Příbrami.

Poloha: pozemku o rozloze 1504 m2 se nachází v klidné obci Háje, která se pyšní svým přátelským a komunitním prostředím. Obec Háje u Příbrami se nachází ve středních Čechách, v blízkosti města Příbram, což nabízí dokonalou kombinaci klidného venkovského života s dostupností městských služeb a vybavenosti. Pozemek se nachází 3 kilometry od nájezdu na dálnici, což mu zajišťuje výbornou dopravní obslužnost.

Okolí: Okolí pozemku je obklopeno malebnou přírodou, která láká k procházkám a aktivnímu odpočinku. Poblíž se nachází několik cyklostezek a turistických tras, které vás provedou krásnou českou krajinou. V obci i okolí jsou k dispozici veškeré potřebné služby, včetně obchodů, restaurací a škol.

Inženýrské sítě: Na hranici pozemku jsou připraveny inženýrské sítě, včetně kanalizace, vodovodu a elektrické přípojky, což zajišťuje pohodlné a jednoduché připojení ke všem potřebným službám.

Ideální příležitost: Tento pozemek je ideální volbou pro ty, kteří hledají místo pro stavbu svého vysněného domova v příjemném venkovském prostředí s výbornou dostupností k městským službám. Buďte součástí této úžasné komunity a začněte budovat své domovské snění právě zde!

Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo pro domluvení prohlídky tohoto úžasného pozemku v obci Háje u Příbrami.


Zkušený realitní makléř Tomáš Černohorský je připraven se vám věnovat během osobní prohlídky, zodpovědět vaše dotazy, zprostředkovat financování a zajistit bezchybný servis, pokud se rozhodnete tento pozemek koupit.

Budu se těšit na osobní setkání!
Tomáš Černohorský

Základní info

Adresa: Háje, Příbram
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Inženýrské sítě

Voda, pitná, Kanalizace, Voda, užitková

Dopravní dostupnost

Autobus

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Úřady, Školka, Pošta

Charakter okolí objektu

Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Betonová

Máte otázku?

Ing. Tomáš Černohorský

+420 773433333

Kde inzerujeme?